Midlertidige tatoveringer

FAKE TATOVERINGER ELLER MIDLERTIDIGE TATTOO

Et fake tattoo er et print eller tryk på en folie eller mærkat med reklame, som kan bruges i din markedsføring fra Reklame Center Næstved.

BESTIL dine helt egne papirtatoveringer, fake tattoo, vandtatoveringer eller midlertidige tatoveringer. Kært barn har mange navne, men det er de klassiske tatoveringer, som tidligere kunne findes i tyggegummi pakker.
De er lette at sætte på og holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask.

De kan bruges som et sjovt giveaway produkt for din organisation eller firma, reklame for en festival, bands, et teaterstykke, en oplysnings kampagne, et nyt produkt eller bare en sjov trend, og er et hit blandt børn, unge og barnlige sjæle. Få set om dine ideer som midlertidige tatoveringer, inden du får lavet den rigtige tattoo.

Vi laver midlertidige tatoveringer i størrelsen fra helt små op helt op til 20x28cm. Produktionstiden er fra få dage og både store og små oplag er muligt.

HAR DU TÆNKT PÅ

At sælge eller forære brancherelateret KLISTERMÆRKER til dine kunder?
Det er bare en anden og anderledes måde at skille sig lidt ud fra dine konkurrenter på og er med til at de husker dig næste gang.

Godkendt til brug på huden

Farverne vi anvender er godkendt til kosmetisk brug, og er godkendt til brug på huden af amerikanske FDA til kosmetik og brug på huden. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe.

TATOVERINGS SIKKERHED
DIN SIKKERHED

Alle vores tatoveringer er lavet med sikkerhedsgodkendte farver. Vores tatoveringer er farvegodkendt af det AMERIKANSKE FDA og lever op til følgende Europæsiske kosmetik standarder:

BS EN 71-1:2011
BS EN 71-2:2011
BS EN 71-3:2013
BS EN 71-4:2005+A1:2007

OBS: Vi fraråder alle at benytte print selv tatoverings-ark til egen printer. Disse farver er IKKE gode for huden og kan være allergifremkaldende

VI KAN LAVE ALLE FORMER OG FIGURE.

Spøgelse tatovering. Fake tattoo med dit print.

Husk at du ikke er begrænset af en kvadratisk eller rektangulær tatovering. Vi kan lave hvide tatoveringer som f.eks. et spøgelse der har øjne og ellers kun er hvid.

DIN TATTOO IDEER

Få din tattoo ideer som en midlertidige tatovering og se om det holder inden du får lavet den rigtige og permanente tatovering.

Tattoo, midlertidige tatoveringer, tattoo ideer

Til fest, sjov eller højtider

Få dit personlige motiv til en fest eller højtid.

Se flere tidligere opgaver på vores facebook side her: FACEBOOK SIDE

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Tidligere eksempler