Køkkenlåger

Ny farve på køkkenlåge med folie til køkkenlåger

Hos Reklame Center Næstved har vi selvklæbende folie til køkkenlåger til alle hårde overflader. Undgå at skulle ud i maling af køkkenlåger. Ved at monter en egnet farvet folie på køkkenlåger kan du få nye køkkenlåger. Kan også monteres på postkassen, gas kassen eller lign. 

Folie til køkkenlåger

Det er muligt at få selvklæbende køkkenlåge folie i ensartet farver som er:

  • Med en højglans eller MAT overflade på din køkkenlåge.
  • Hvid eller sort
  • Alle farver som rød, gul, grøn, pink, lilla, blå m.m.
  • Effekter som glimmer, spejl, carbon, børstet stål, læder m.m.

TIP: Få nye køkkenlåge uden at skulle ud i maling af køkkenlåger.

Køkkenlåge bliver som nye med folie til køkkenlåger

Skift selv farven med folie til køkkenlåger

Vil du selv skifte din farve med en folie til køkkenlåger, skal du noter størrelsen af din køkkenlåge i skemaet nedenfor.

Du kan også giver os et ring på 55 77 55 48 eller skriv en besked herunder hvor du skriver at du ønsker køkkenlåge med udseende som nye køkkenlåger. Husk at noter størrelserne, antal og ønsket folie farve, så tager vi kig på dette og kommer med en fornuftig pris.

Sort køkken skifter
farve til hvid

Hvilken garanti er der på folie farven og monteringen

FOLIE FARVEN
Selve folie farven er der fra 8 års garanti på holbarheden, forudsat at den bliver påvirket af solens lys. Hvis emnet der har fået folie farve er placeret indendørs kan det holde for evigt. Har du ikke mod på selv at stå for monteringen og derved garantien for holdbarheden, kan vi også godt monter dette for dig.

MONTERINGEN
Står du selv for monteringen af folie til køkkenlåger, så står du også selv for garantien på dette. Vi guider dig gerne igennem til en sikker og flot montering. Har vi monteret folie farven så garanter vi en holdbarhed på minimum det samme som folien garanti, det vil sige i minimum 8 år og opefter.

Få nyt køkken

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Upload billede filer

Ny overflade skaber nyt liv - vi har folien & erfaringen.

Alle hårde overflader kan pakkes ind i ny farve eller egen billedeprint. Vi har materialer der kan klæbe på overflader som STEARINLYS, PLAST, GLAS, METALLER, MURSTEN, ASFALT o.l. og med vores mange års monterings erfaring er vi eksperter i montering på disse overflader.

Se flere tidligere opgaver på vores facebook side her: FACEBOOK SIDE

Tidligere eksempler