Folie

HVAD ER SELVKLÆBENDE FOLIE

En selvklæbende folie som har forskellige farver, effekter, egenskaber og holdbarheder. Alt efter behovet. Det kan bruges som reklame til skilte eller klistermærker. Men du kan også få folie til bil eller også kaldet en bilindpakning. Man kan få tryk og print af billeder på folier til vinduer. Hos Reklame Center Næstved har vi erfaringen.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Hvad er folie til bil

Folie til bil i sort og rød folie Folie til vinduer

En bilreklame består af tekst, logo og print der monteres på din firmabil eller andet køretøj som varebil, lastbil, gravemaskine, campingvogn m.m. så din folie bliver synlig. Effiktiv bilreklame eller bilindpakning. Reklame på bil på hele sjælland.

Vi laver reklame på bil fra simpelt firmanavn og CVR nr, til HELT ELLER DELVIS FOLIE INDPAKNING til biler og køretøjet med billeder, print eller som hel FARVESKIFT.

MONTERING AF REKLAME HOS FORHANDLEREN

Køber du din firmabil fra en forhandler på sjælland, så kan din bilreklame eller bildekoration monteres hos forhandleren, inden bilen leveres, så du afhenter en færdigmonteret bil hos forhandleren. Du får stadigvæk et print af bilreklame til godkendelse inden monteringen.

TIP: Med en folieindpakning, skiller du dig ekstra meget ud fra mængden.

Folie med mange muligheder

Med mere end 14 års erfaring er vi eksperter i alle typer folier og har stor kendskab til de enkelte foliers egenskaber og holdbarhed.

Vi har for eksempel:

  • Folier til alle overflader. Vi kan klæbe på glas, metal, træ, murstensvæg eller asfalt.
  • I almindelige farver, effekter, glimmer eller med dit eget billede print.
  • Laminater til ekstra slidbeskyttelse og med forskellige overflader.
  • Stenslagsfolie til at beskytte bilen lak.
Bilindpakning med folie print af lyn. Folie til bil

Se flere tidligere opgaver på vores facebook side her: FACEBOOK SIDE

Hvad er folier til vinduer

Folie til vinduer

Folier til vinduer

Med en folier til vinduer kan du enten bloker for at man kan se ind, eller sætter logoer og tekser til at fortælle hvem du er og hvad du laver. Dvs det er din reklame for dit firma.
Har du et ønsket billede du vil bruge, så tilpasser vi dette til rudens størrelse. Har du ikke noget billedemateriale, så KONTAKT OS, da vi har et stor billede arkiv med meget egnede og flotte billeder der kan bruges til at give din facade eller vinduesparti et ordentlig grafisk løft.

TIP: Med en folieindpakning, skiller du dig ekstra meget ud fra mængden.