Sweatshirts

Få logo tryk på sweatshirts og skil dig ud

Reklame Center Næstved leverer tøj med eller uden tryk af firmalogo.
Vi trykker på t-shirts, poloshirts, sweatshirts, skjorter, hoodie (hættetrøjer), jakker, sportstøj, forklæder m.m.
Tekstil tryk, organisk tøj, tøjtryk eller brodering på profiltøj og firmatøj.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der både passer til dit projekt og din økonomi. Uanset om det drejer sig om en mindre mængde sweatshirts til dine medarbejdere, en større produktion af tøj med tryk til bandets turné eller noget helt tredje, er vi klar til at imødekomme dine behov.

Tøjtryk på sweatshirt i høj kvalitet

Sæt tryk på tøjet og skil dig ud fra mængden med et personligt budskab trykt på T-shirten eller brug slogans og firma logoet på tøj og arbejdstøj til at brande din virksomhed eller dit team. Reklame Center Næstved laver tryk på tøj til både virksomheder og private. Vi trykker både store og små oplag. Giv os et ring på: 55 77 55 48, eller KONTAKT OS

Sweatshirt med tøjtryk og andre tøj typer

Vi har hverdagstøj, arbejdstøj, løbetøj, sportstøj, vintertøj, sommertøj – Kort sagt, tøj til alle årstider og formål. Det er muligt at købe tøjet med eller uden dit eget tryk eller broderi.

Klik ind på tøjlageret og se den komplette tekstil kollektion.

Se andre tøjprodukter her:

T-ShirtPoloshirtsSkjorterJakker Sportstøj Forklæder

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Organisk tøj og tekstiler

Ved at investere i tøj fremstillet af organisk materialer bidrager du til at støtte produkter, der har en mindre negativ indvirkning på miljøet. Hos Reklame Center Næstved prioriterer vi kvalitet og bæredygtighed, hvilket betyder, at du vælger tøj af høj kvalitet, der har en lang levetid og samtidig har haft en markant mindre påvirkning på miljøet.

MEN HVORDAN SIKRER DU, AT DIT TØJ ER ORGANISK PRODUCERET?

Det kan derfor være en smule udfordrende at afgøre, om et stykke tøj virkelig er bæredygtigt. Det bedste skridt, du kan tage, er at søge efter officielle certificeringer og mærkninger, der er kontrolleret af tredjepart.

Hos Reklame Center Næstved anbefaler vi, at du går efter disse to certifikater, når du køber nyt tøj med fokus på bæredygtighed og organsik tøj Fair Working Conditions og Oeko-Tex 100.