Performance jakke til damer

Vinter jakke til damer

Beskrivelse

Udvendigt lag: 100 % polyester. Indvendig netforing: 100 % polyester
Vindtæt og åndbar 5.000 g/m²/24 timer. Høj krave. 2-vejs lynlås med stormklap og burrelås. Aftagelig hætte med træksnor og strop bag på. Skjult Napoleon brystlomme i/ved lynlås. Justerbare manchetter på ærmer med burrelås. Træksnor i løbegang forneden med stoppere indvendigt. To sidelommer med lynlås. Skjult lynlås med fixpunkter til udskiftelig inder jakke. Neutral størrelsesmærkat. PU belagt. Koncept jakke 6-i-1

Tekstil info

Sammensætning: 100% polyester
Certificering: Fair Working Conditions
Pasform: Regular Fit
Funktion: Vandtæt, Åndbar, Vandsøjletryk fra 5.000 mm til 7.999 mm
Vaskeanvisning: Vaskes ved 30°C.
Størrelse: S – 3XL

Farveskema

Black

Aqua

Fire Red

Heather Grey

Lime

Navy

Steel Grey (Solid)

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Vi fører et standart program af kvalitets tøj som vi har opbygget igennem årene og har rigtig god erfaring med at kvaliteten er i top.
Tøj skal jo føles behageligt, og holde pasformen, selv efter mange vask.

Finder du ikke lige den model du ønsker, så klik ind på vores komplette tøjside, hvor du kan se
de lidt over 6.000 forskellige modeller vi kan bestille hjem, så skulle der nok være noget til enhver smag.

T-shirts med tryk

T-shirts med tryk er fantastisk til at gøre din virksomhed synlig, brande dit produkt, sprede dit statement, eller til at glæde andre ved, at give dem en t-shirt i gave. Vi erfarer at økonomien i budgettet til t-shirts ofte er presset, og vi synes derfor det er vigtigt også at rådgive om billige t-shirts. Da t-shirts med tryk oftest enten skal bruges til reklame eller til salg, så er det vigtigt at undgå mange af de dårlige kvaliteter af t-shirts der findes på markedet.

Der findes mange eksempler på billige t-shirts, som bliver skæve i vask, krymper for meget, eller hvor syningerne går hurtigt i stykker. Det vil være dårlig reklame, eller årsag til mange reklamationer, hvis du bruger disse til reklame eller salg.

Vi har derfor fravalgt i vores sortiment, t-shirts og tekstiler generalt, der er i så dårlig kvalitet at de f.eks. ikke holder pasformen efter mange vask, da vi skal kunne stå inde for det vi sælger, og fordi vi gerne vil have, at vores kunder kommer igen og er tilfredse. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilbyde billige t-shirts med tryk, blot at vores anbefalede t-shirts kan tåle at blive brugt og vasket mange gange.

Colorful t-shirt organization