Dørfolie

Dørindpakninger skaber tryghed på plejehjem med dørfolie

Livet på landets plejehjem kan være fyldt med udfordringer, især når det kommer til bekymringer om demente beboere. Dette kan skabe betydelig uro både blandt pårørende og plejepersonale, og kan nemt løses med en selvklæbende folie til dør, også kaldet en dørfolie.

Undgå at låse døren med dørfolie

I dag er det ikke tilladt at låse dørene på plejehjem, hvilket øger risikoen for, at demente beboere forlader stedet uden opsyn. Så hvordan kan man sikre, at demente beboere ikke forlader plejehjemmet med dørfolie, og samtidig gøre hverdagen lettere for beboerne og lette byrden for plejepersonalet?

TIP: Brug evt. billeder fra personens tidligere hverdag, og skab derved en trykhed hos borgeren.

Selvklæbende folie til dør

Skjul døren visuelt for demente med en dørfolie

En effektiv start er at skjule dørene for de demente beboere, så de ikke kan se, hvad der er på den anden side.

Der er mange måder at skjule dørene på, men en oplagt løsning er brug af folieprint. Vores unikke løsninger giver dig mulighed for at tilpasse udtrykket på dørene efter dine specifikke behov og ønsker. Du kan selv vælge at skjule dørene bag en realistisk bogreol, et smukt skovlandskab, et idyllisk søområde, et stort akvarium med farverige fisk, en bogreol eller noget helt andet.

På denne måde kan man “narre” beboerne til at vende om, fordi døren ikke længere ligner en udgang med en selvklæbende folie til dør eller en dørfolie.

Styrk beboernes selvstændighed

En udfordring for demente beboere kan også være det svære ved at genkende deres egen dør, hvilket gør det svært for dem at finde hjem. Ved at beklæde døren til deres bolig med folieprint kan man gøre beboerne mere selvstændige og styrke genkendeligheden. Dette kan være forskellige dekorationer, farver på dørene eller andet, der indikerer, hvem der hører til hvor.

Man kan også med fordel kombinere dørfolierne med markeringer på gulvet og bruge vores gulvfolier til at angive gangretninger for beboerne.

Bevar mindet om beboernes gamle dør

Ved at give demente beboere en personlig hoveddør, der ligner døren fra deres tidligere hjem, kan man skabe en genkendelig og tryg atmosfære. Dette kan hjælpe beboeren med at finde sig til rette i sit nye hjem.

Løsningen tilpasses individuelt til hvert plejehjem og beboer, og vi tager os af alt fra fotografering af den gamle dør til opsætning af den nye.

Processen er som følger:

  1. Vi tager et billede af døren fra deres tidligere hjem.
  2. Herefter tilpasser og printer vi billedet på folie.
  3. Til slut monteres folien på beboerens plejehjemsdør.
Selvklæbende folie til dør med en dørfolie

Hvilken løsning skal du vælge?

På et plejehjem kan der være behov for at give hver bolig et unikt udseende eller simpelthen gøre dørene “usynlige”. Alt dette er muligt med dørfolie, og det bedste er, at du kan få det præcis, som du ønsker. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, eller ønsker mere information om vores dørfolier som demensværktøj, er du meget velkommen til at kontakte os.

 Ring til os på 55775548 eller ved at klikke her:

Ungå demente forsvinder ?

Ved at skjule en udgang visuelt, kan man ungå at demente borgere stikker af

Se flere tidligere opgaver på vores facebook side her: FACEBOOK SIDE

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Tidligere eksempler