Bilreklame

Hvad er bilreklame med folie

En bilreklame eller også kaldet en folie reklame, består af tekst, logo og print der monteres på din firmabil eller andet køretøj som varebil, lastbil, gravemaskine, campingvogn m.m. så din folie bliver synlig. Effiktiv folie bilreklame eller bilindpakning. Reklame på bil på hele sjælland.

Vi laver folie reklame på bil fra simpelt firmanavn og CVR nr, til HELT ELLER DELVIS FOLIE INDPAKNING til biler og køretøjet med billeder, print eller som hel FARVESKIFT.

MONTERING AF REKLAME HOS FORHANDLEREN

Køber du din firmabil fra en forhandler på sjælland, så kan din folie bilreklame eller bildekoration monteres hos forhandleren, inden bilen leveres, så du afhenter en færdigmonteret bil hos forhandleren. Du får stadigvæk et print af folie bilreklame til godkendelse inden monteringen.

TIP: Med en folieindpakning, skiller du dig ekstra meget ud fra mængden.

Hvorfor har jeg brug for en folie bilreklame

En folie bilreklame eller en bilindpakning er en meget effektiv måde at bliver synlig på i gadebilledet, når du er på opgave. Vi lave reklame på bil på hele sjælland. Du bliver synlig for de potentielle kunder som der kører forbi dig, især hvis du har et billede print i din reklame. Det er især vigtigt, viser vores erfaring, at du har folie reklame på bagenden af køretøjet. Det er her andre potentielle kunder har tid at se nærmere på de ydelser du som håndværker eller selvstændig tilbyder.

TIP: Du har også brug for at dine kunder kan FINDE DIG PÅ NETTET – Mindst som et visitkort med relevant info. Det udviser professionelisme og seriøsitet.

Se mere under:
TRYKSAG

Eller få trykt dit logo på firmatøjet. Se mere under:
TØJTRYK

Hvordan vil en folie reklame se ud på min bil?

Vi har alle bilmodeller i vores database og laver altid et layout af folie reklame på bil eller køretøj med billeder af køretøjet og folie reklamen, så du altid er sikker på hvilken udtryk bildekorationen giver.

Se flere tidligere opgaver på vores facebook side her: FACEBOOK SIDE

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.
Jeg ønsker at blive kontaktet angående:

Tidligere eksempler