TRYK AF VISITKORT, BROCHURER, PLAKAT PRINT

tryk print reklame stevns
grafisk design, billedbehandling, bogtryk, brochurer, plakater, visitkort, brevpapir, laser tryk, reklametryk, trykte reklamer

fra Stevns Reklame Center

Tryk af brochurer og folder
Visitkort med tryk og reklame
Tryk af brochurer og folder
Print og kopi af dokummenter
Billede og foto print og tryk

Tryksag i store og små oplag

Vi kan levere alt i tryksager fra visitkort, kuverter, klistermærker, plakater, valgplakater, løsblade og brochurer til magasiner og bøger og meget mere. Både i små og store oplag, alverdens formater og med lak, præg og kreative efterbehandlinger.

Læg blot dine idèer og tanker om kommende tryksager i vores hænder. Det er vores arbejde at omsætte dine idéer til kreative udformninger, som lever helt op til dine forventninger.

Med vores mange års erfaring finder vi hurtigt frem til den helt rigtige løsning for dig som kunde - til den helt rigtige pris.

Få din tryksag sat grafisk op

Vores grafiker sætter gerne en flot og effektiv grafisk opsætning til dig. Det er ikke altid nok at have en masse information, hvis det ikke bliver set. Det er noget vi har øje for.

Kan du selv sætte din grafik op

Har du selv en fil med opsætningen, kan vi sagtens tage udgangspunkt i dette, og rette den til med vores grafiske øjne, så du er sikker på at dit budskab kommer ud.

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.

Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk

Se hvad vi også kan lave:

Drage (3D Print)
Mørktonet solfilm på båd
Hesteboks
Online identitet web tjek fra Stevns Reklame Center