Tøj og arbejdstøj med tryk

Stevns Reklame Center laver reklame t shirt med print og tryk af firmalogo. Tekstiltryk og brodering på hættetrøjer, studietrøjer. Tekstil tryk eller stoftryk på profiltøj og profilbeklædning.

Tryk på tøj med glimmer. Tøj og arbejdstøj med tryk og print

Få tryk på tøjet og skil dig ud

Sæt tryk på tøjet og skil dig ud fra mængden med et personligt budskab trykt på T-shirten eller brug slogans og firma logoet på tøj og arbejdstøj til at brande din virksomhed eller dit team. Stevns Reklame Center laver tryk på tøj til både virksomheder og private. Vi trykker både store og små oplag.
Giv os et ring på: 55 77 55 48, eller kontakt os HER

Vi har hverdagstøj, arbejdstøj, løbetøj, sportstøj, vintertøj, sommertøj - Kort sagt, tøj til alle årstider og formål.
Det er muligt at købe tøjet med eller uden dit eget tryk eller broderi.

Klik ind og se aktuelle tøjdele og kollektioner på vores TØJTILLAGER

T-shirts med tryk

T-shirts med tryk er fantastisk til at gøre din virksomhed synlig, brande dit produkt, sprede dit statement, eller til at glæde andre ved, at give dem en t-shirt i gave. Vi erfarer at økonomien i budgettet til t-shirts ofte er presset, og vi synes derfor det er vigtigt også at rådgive om billige t-shirts. Da t-shirts med tryk oftest enten skal bruges til reklame eller til salg, så er det vigtigt at undgå mange af de dårlige kvaliteter af t-shirts der findes på markedet.

Der findes mange eksempler på billige t-shirts, som bliver skæve i vask, krymper for meget, eller hvor syningerne går hurtigt i stykker. Det vil være dårlig reklame, eller årsag til mange reklamationer, hvis du bruger disse til reklame eller salg.

Vi har derfor fravalgt t-shirts i så dårlig kvalitet i vores sortiment, da vi skal kunne stå inde for det vi sælger, og fordi vi gerne vil have, at vores kunder kommer igen og er tilfredse. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilbyde billige t-shirts med tryk, blot at vores anbefalede t-shirts kan tåle at blive brugt og vasket, og forskellen i prisen er så lille, at den ikke er værd at nævne.

 

Værd at overveje

Blot for ca. 5-10 kr. ekstra, så kan du få en noget kraftigere, og noget bedre kvalitet af t-shirt. T-shirts som du kan have i længere tid, og da trykket nok skal holde hele t-shirtens levetid, så er der penge at spare i det lange løb ved at opgradere fra en billig til en god t-shirt. Er du i tvivl, så kan du prøve ved din næste ordre på billige t-shirts, at bestille et par få ekstra t-shirts i en bedre kvalitet, og der vil i fremtiden slet ikke være tvivl om, hvilken t-shirt du først hiver ud af skabet.

Mange års erfaring med tøj eller arbejdstøj med tryk eller print.

KLAR TIL AT HØRE MERE OM?

Tøj eller arbejdstøj med tryk eller print.
Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.

Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk