Hvad er en bildekoration

En bildekoration eller også kaldet en folie reklame, består af tekst, logo og print der monteres på din firmabil eller andet køretøj som varebil, lastbil, gravemaskine, campingvogn m.m.

Vi laver folie reklame på bil fra simpelt firmanavn og CVR nr, til helt eller delvis folieindpakning til biler og køretøjet med billeder, print eller som hel farveskift.
TIP: Med en delvis folieindpakning, skiller du dig ekstra meget ud fra mængden. Se mere HER

Folie reklame på bil med print af båd

Hvorfor har jeg brug for en bildekoration

En bildekoration er en meget effektiv måde at bliver synlig på i gadebilledet, når du er på opgave. Du bliver synlig for de potentielle kunder som der kører forbi dig, især hvis du har et billede print i din reklame. Det er især vigtigt, viser vores erfaring, at du har folie reklame på bagenden af køretøjet. Det er her andre potentielle kunder har tid at se nærmere på de ydelser du som håndværker eller selvstændig tilbyder.
TIP: Du har også brug for at dine kunder kan finde dig på nettet - Mindst som et visitkort med relevant info. Det udviser professionelisme og seriøsitet. Har du ikke nogen hjemmeside kan du få en BILLIG hjemmeside hos os. Kontakt os ved at klikke HER

 

FOLIE REKLAME PÅ BIL MED FOLIE PRINT OG TRYK

Hvordan vil en folie reklame se ud på min bil?

Vi har alle bilmodeller i vores database og laver altid et layout af folie reklame på bil eller køretøj med billeder af køretøjet og folie reklamen, så du altid er sikker på hvilken udtryk bildekorationen giver. Nogle bilmodeller har vi også i en 3D udgave, så du kan med musen dreje og roter bilen rundt i et 3D view.

 

Montering af reklame hos forhandleren

Køber du din firmabil fra en forhandler, så kan din folie reklame eller bildekoration monteres hos forhandleren, inden bilen leveres, så du afhenter en færdigmonteret bil hos forhandleren. Du får stadigvæk et print af folie reklamen til godkendelse inden monteringen.

 

Her ses et par tidligere eksempler til inspiration:

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder. Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk