Skift farve på dine ting

Brosten pakket ind med selvklæbende folie som en ost

Ny farve på dine køkkenlåger

Hos Stevns Reklame Center har vi selvklæbende folie til alle hårde overflader. Ved at monter en egnet farvet folie på køkkenlåger, postkassen, GAS kassen eller din stald kasse/skab med udstyr.

Det er muligt at få selvklæbende folie i ensartet farver som er:

  • Med en højglans eller MATT overflade.
  • Hvid eller sort
  • Alle farver som rød, gul, grøn, pink, lilla, blå m.m.
  • Effekter som glimmer, spejl, carbon, børstet stål, læder m.m.

 

Sort køkkenlåge med højglans hvid folie

Ny overflade skaber nyt liv - Vi har folien & erfaringen.

Alle hårde overflader kan pakkes ind i ny farve eller egen billedeprint. Vi har materialer der kan klæbe på overflader som stearinlys, plast, glas, metaller, mursten, asfalt o.l. og med vores mange års monterings erfaring er vi eksperter i montering på disse overflader.

OBS: Har du ønske at give et emne en ny folie farve så kontakt os her

 

Skift selv farven

Vil du selv skifte farve på dine køkkenlåger, skal du noter den præcise størrelse i HxB (Højde x Brede mål), samt ønsket antal. Herefter giver du os et ring på 55 77 55 48 eller skriver en besked ved at klikke HER. Husk at noter størrelserne, antal og ønsket folie farve, så tager vi kig på dette og kommer med en fornuftig pris.

 

Hvilken garanti er der på folie farven og monteringen

FOLIE FARVEN
Selve folie farven er der fra 8 års garanti på holbarheden, forudsat at den bliver påvirket af solens lys. Hvis emnet der har fået folie farve er placeret indendørs kan det holde for evigt. Har du ikke mod på selv at stå for monteringen og derved garantien for holdbarheden, kan vi også godt monter dette for dig.

MONTERINGEN
Står du selv for monteringen, så står du også selv for garantien på dette. Vi guider dig gerne igennem til en sikker og flot montering. Har vi monteret folie farven så garanter vi en holdbarhed på minimum det samme som folien garanti, det vil sige i minimum 8 år og opefter.

 

Her ses et par tidligere eksempler til inspiration:

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.

Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk