Fake tattoo eller midlertidige tattoo

Et fake tattoo er et print eller tryk på en folie eller mærkat med reklame, som kan bruges i din markedsføring fra Stevns Reklame Center.

Bestil dine helt egne papirtatoveringer, fake tattoos, vandtatoveringer eller midlertidige tatoveringer. Kært barn har mange navne, men det er de klassiske tatoveringer, som tidligere kunne findes i tyggegummi pakker.
De er lette at sætte på og holder mellem 2 og 5 dage alt efter slid og vask.

De kan bruges som et sjovt giveaway produkt for din organisation eller firma, reklame for en festival, bands, et teaterstykke, en oplysnings kampagne, et nyt produkt eller bare en sjov trend, og er et hit blandt børn, unge og barnlige sjæle.

Vi laver midlertidige tattoveringer i størrelsen fra helt små op helt op til 20x28cm.
Produktionstiden er fra få dage og både store og små oplag er muligt.

Godkendt til brug på huden
Farverne vi anvender er godkendt til kosmetisk brug, og er godkendt til brug på huden af amerikanske FDA til kosmetik og brug på huden. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe.

OBS: Vi fraråder alle at benytte print selv tatoverings-ark til egen printer. Disse farver er IKKE gode for huden og kan være allergifremkaldende.

Har du tænkt på...

At sælge eller forære brancherelateret klistermærker til dine kunder?
Det er bare en anden og anderledes måde at skille sig lidt ud fra dine konkurrenter på og er med til at de husker dig næste gang.

Vi kan lave alle former og figure.

Spøgelse tatovering. Fake tattoo med print og tryk

Husk at du ikke er begrænset af en kvadratisk eller rektangulær tatovering. Vi kan lave hvide tatoveringer som f.eks. et spøgelse der har øjne og ellers kun er hvid.

Tatoverings sikkerhed - Din sikkerhed

Alle vores tatoveringer er lavet med sikkerhedsgodkendte farver. Vores tatoveringer er farvegodkendt af det amerikanske FDA og lever op til følgende Europæsiske kosmetik standarder:

BS EN 71-1:2011
BS EN 71-2:2011
BS EN 71-3:2013
BS EN 71-4:2005+A1:2007

Sikkerhed

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.

Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk