Hvorfor vælge en 3M solfilm eller 3M sikkerheds film

3M solfilm er den bedst producerede kvalitets solfilm på markedet til vinduer. Stevns Reklame Center er eksperter i montering af 3M solfilm både til bygnings vinduer og biler. Denne selvklæbende folie kan forbedre din livskvalitet og dagligdag med 3M solfilm.

3M solfilm reducerer de generende direkte solstråler, fjerner ubehageligt varmeindfald og uv-stråler. Stevns Reklame Center er eksperter i alle typer 3M solfilm, som kan forbedre dit indeklima væsentligt, derhjemme, på jobbet og i bilen.

3M solfilm sikkerheds film. En kvalitets selvklæbende folie til vinduer som holder varme og uv-stråler ude.

Hvad er solfilm & sikkerheds film

En solfilm er en selvklæbende folie til vinduer, som holder solens varme og uv-stråler ude. En solfilm kan fås som spejlfilm, mørktonet eller usynlig butiks film. En usynlig butiks film er til butikker, hvor det er vigtigt at solfilmen ikke må gøre vinduet mørkere, og produkterne bag ruden ville derved være svære at se. Desuden bleges eventuelle produkter bag ruden ikke, da solfilmen holde 99% af solens UV-Stråler tilbage.

En sikkerheds film er en gennemsigtig selvklæbende folie til vinduer der er bygget op af 40-50 lag der forstærker hinanden og derved vanskeliggøre et indbruds forsøg. Sikkerheds filmen er usynlig når den er monteret.

Hvorfor vælge solfilm?

Mindre varme ind i lokalet = Bedre indeklima!
Blænding fra solen mindskes = Bedre arbejdsmiljø
Mindre varme skal flyttes ud af rummet = Mindre belastning for aircondition- og klimaanlæg.

Spejlfilm (Udvendig set) - Se ud, men folk kan ikke se ind. 3m solfilm & sikkerheds film

Solfilmen med indbygget sikkerhed, sikre glasset ved indbrudsforsøg!

Sikrings film er en kraftig klar gennemsigtig selvklæbende folie til vinduer, der vanskeliggør eller helt forhindrer et evt. indbrudsforsøg. Læs mere om 3M solfilm her.

Kontakt os for at hører mere.

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os gerne for yderligere information om priser og muligheder.

Telefon: 55 77 55 48
Mail: sr3@sr3.dk